Förtvivlad Emilia
 
Hej!

Skriver i ren desperation. Haft problem med min blåsa sen tonåren. Då de trodde var urinvägsinfektion.Var inte det utan som jag i dag vet är uretrit.

Har bollats fram och tillbaka i vården non stop. I många tuffa år. Har nu ett kraftigt skov. Gör fruktansvärt ont med trängningar och kraftigt urinläckage. Samt en blåsa som drar i hop sig. Gör riktigt ont. Inget smärtstillande tar bort det här när det är som värst.Vart vänder jag mig och får proffshjälp som kvinna. Är desperat. Kanske fel att skriva. Men är förtvivlad. Söker vård. Får dock ingen hjälp.Varit hos de flesta urologer. Även de vet inte. Blir runt skickad. Kommer ingen vart. Vore jätte tacksam för svar.

Mvh Emilia


Hej EmiliaDet låter som du har riktigt besvärligt och vi skulle önska att det fanns ett enkelt svar, typ gå dit eller dit så blir du bra. Vissa tillstånd är tyvärr svåra att reda ut och behandla så att man känner sig tillräckligt bra. Både Octaviakliniken och Stockholms Urogyn är kända för att ta sig an de svåra frågorna, det är tråkigt att du inte har den erfarenheten. Om besvären har varat lång tid kan det också ta tid för en behandling att få någon effekt. Det låter som du har fått förtroende för den privata urolog som du träffat, det kan vara bra att ge ert samarbete en chans även om det kostar. Det är svårt för oss att ge något annat råd idag. Ett tips är att starta en tråd på Sinobas facebook-sida, kanske finns det fler som du kan kommunicera med och som kan ge tips.Märta Lauritzen
 Uroterapeut